У парку «Соснина» у Шумську встановили альтанку, лавки з навісом і майданчик для сортування сміття

01.07.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Протягом червня у парку «Соснина», що у Шумську, встановили альтанку з лавками-гойдалками, у які уже відсвяткували День молоді. Також завершують будівництво будиночка  для інструментів. Біля сцени облаштували місце, біля якого  прилаштовані катамарани, а трохи вище – лавки для відвідувачів із  тіньовим навісом, на якого художник Михайло Грицаюк поєднав історичні мотиви та стріт-арт і в результаті вийшла чудова фотозона із написом «Shumsk 1149».

У парку також уже встановили сортувальний майданчик з контейнерами для сміття. Про це повідомляють у міській раді. Там також розповіли, що незабаром у рамках спільного проекту Шумської міської ради та Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), укладуть бруківку на території парку, встановлять біотуалети, завершать встановлення альтанки та відновлення елементів благоустрою.

Усі охочі зможуть орендувати катамарани за ціною 30 грн за 30 хвилин. А для учасників антитерористичної операції та членів їх сімей ця послуга буде безкоштовною, - кажуть у Шумській міській раді.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі