Медичним працівникам Байковецької ОТГ передали «Скриньку здоров’я громади» за програмою «U-LEAD з Європою»

Опубліковано:
30 Червня, 2020

Медичним працівникам Байковецької ОТГ передали «Скриньки здоров’я громади». У цій скриньці 440 масок, 30 халатів, 800 пар рукавиць, 3 пляшки дезінфекторів для рук (ємність – 1 л), пляшка дезінфектора для поверхонь (ємність – 5 л), один термометр, 16 респіраторів та 8  захисних окулярів. Усі товари сертифіковані відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Ці речі передали у рамках проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19», який реалізовують за програмою програма «U-LEAD з Європою» у співробітництві з Міжнародним Благодійним Фондом «Карітас України».

Усі ці речі спершу привезли до Байковецької сільської ради, а потім заступник сільського голови Віктор Пулька передав їх керівнику «Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини» Володимиру Мащаку.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: