Більшість мільйонерів Тернопільщини збагатились від спадку та дарунків

Опубліковано:
28 Червня, 2020

Лічені дні залишились до завершення кампанії декларування громадянами своїх доходів, тому варто поспішити, щоб легалізувати прибутки. З початку цього року 28 жителів Тернопільщини заявили про отримання торік мільйонних статків вони задекларували 147,5 млн грн доходу.

Серед основних джерел, з яких отримали мільйонні доходи, такі: спадщина чи дарування (6 осіб), продаж нерухомого та рухомого майна (4 особи), незалежна професійна діяльність (4 особи), іноземні доходи (3 особи), інвестиційні прибутки (2 особи) тощо.

Мільйонери мають додатково сплатити 4 млн 118,2 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 525,4 тис. грн військового збору.

Цікаво, що переважна більшість жителів нашого краю, які заявили про мільйонні доходи, – чоловіки. Їх є 18 осіб серед декларантів, а 10 – жінки. До речі, найстаршому мільйонеру 89 років, а наймолодшому – 32 роки.

Сектор комунікацій Головного управління  ДПС
у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #дпс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: