Грабову алею на проспекті Злуки взяли під опіку люди «золотого віку»

Опубліковано:
28 Червня, 2020

Грабову алею на проспекті Злуки взяли під опіку люди “золотого віку” – таке рішення прийняли спільно учасники соціальної ініціативи “Єднання поколінь”. Учасники цієї спільноти активно приймають участь у прибиранні міста, у різних міських толоках. Запрошують долучатись усіх небайдужих. Чергова толока відбудеться вже у цю суботу 27 квітня. Збір у 17:00 на “Грабовій алеї”.

null

Результатами своєї праці задоволені і люди “золотого віку”, і молодші. Разом пліч опліч працюють і учасники, і  координатори, і голова правління благодійного фонду “Єднання поколінь”: “Екологічні акції й толоки давно стали доброю традицію для  учасників “Єднання поколінь”. Власним прикладом вони показують молодшим, старшим поколінням і своїм одноліткам, як потрібно ставитись до природи й свого міста, –  зауважує заступник міського голови Тернополя, голова правління БФ “Єднання поколінь” Леонід Бицюра. – Коли ми обирали ділянку для нашої чергової  толоки, то звернули увагу на кількість скарг щодо засмічення цієї  унікальної Грабової алеї. Сумнівів не було. Спільно взялись до роботи. Після першої ж толоки тернополяни поважного віку вирішили заопікуватись алеєю та облаштувати тут затишне місце для зустрічей і відпочинку”.

Алея у недалекому майбутньому окультуриться, буде освітлена, тут стоятимуть лавки та буде майданчик для людей з інвалідністтю. 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алея, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: