Заступнику начальника Головного управління Нацполіції у Тернопільській області обрано запобіжний захід у виді 168 тис грн застави

Опубліковано:
26 Червня, 2020

За клопотання слідчого територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, погодженого процесуальним прокурором, заступнику начальника Головного управління Нацполіції у Тернопільській області обрано запобіжний захід  у виді 168 тис грн застави. Також, правоохоронця відсторонено від посади.

Нагадаємо, у 2018 році правоохоронець уклав з одним із підприємств м. Києва 2 договори про надання послуг із оновлення та технічної підтримки програмного забезпечення. Проте він вніс неправдиві відомості до актів приймання послуг. На підставі підроблених документів, столичне підприємство незаконно отримало кошти з бюджету. Таким чином посадовець вчинив розтрату на загальну суму 396 тис. грн.

В результаті проведених експертиз встановлено, що послуги з оновлення та супроводу програмного забезпечення не надавалися. Триває розслідування за ч.2 , ч. 3 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #застава, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: