Поштарка з Тернопільщини привласнювала чужі посилки

26.06.2020 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині  викрили працівницю пошти, яка впродовж тривалого часу привласнювала чуже майно. Жінка викрала речей майже на 30 тисяч гривень.

Як повідомляє поліція, із заявою про пошкодження посилок поштою почали звертатися люди. За їхніми словами, замість товару, який вони замовляли через інтернет, у посилках було порожньо. Зазвичай пропадали мобільні телефони.

Згодом стало відомо, що до зникнення була причетна одна із працівниць. Жінка працювала в цеху оброблення пошти. Коли по накладній бачила, що в коробці мобільні телефони, то непомітно витягала їх, а саму посилку заклеювала.

Наразі,  тридцятирічній  жительці Збаразького району  загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі