Богдан Вирста з Тернопільщини посів друге місце на Всеукраїнському конкурсі юних дослідників «Кристали»

Опубліковано:
24 Червня, 2020

Богдан Вирста з Тернопільщини посів друге місце на Всеукраїнському конкурсі юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського. Богдан є слухачем міського відділення Тернопільського обласного відділення Малої Академї Наук України. Він підготував постер для своєї роботи “Вимірювання мікротвердості гідратованих кристалів”, в якому показав  актуальність, логічність цього матеріалу та доцільність наукових спостережень.

Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали» організували працівники центру “Мала академія наук України”, кафедри неорганічної хімії Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богдан Вирста, #конкурс, #кристали, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перемога, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: