Головою Зборівської РДА має стати Сергій Рудяк - родич керівника Тернопільщини Володимира Труша

16.05.2020 19:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля

З власних джерел Тернополянам стало відомо, що невдовзі керівником Зборівської райдержадміністрації стане такий собі житель Івано-Франківської області - Сергій Рудяк. Подейкують, що Рудяк та Володимир Труш - нинішній голова Тернопільської ОДА - родичі. 

Зі сторінки у соціальних мережах відомо, що Сергій Рудяк проживає в місті Івано-Франківськ, одружений, має малолітню дочку, любить збирати гриби, ловити рибу та подорожувати. 

З декларації як кандидата на посаду Зборівської РДА відомо, що Рудяк Сергій Васильович зареєстрований у селищі Угорники, що неподалік Івано-Франківська.

За основним місцем роботи в Головному управлінні Держгеокадастру в Івано-Франківській області Сергій Васильович заробив за 2019 рік небагато - 163 тисячі 729 гривень, це по 13 тисяч 644 гривні в місяць, його дружина, працюючи в ТОВ "Науково-виробниче об'єднання геогруп" отримала за рік всього - 13415 гривень. 

Не декларує майбутній голова Зборівської РДА ні готівкових коштів, ні рахунків у банках, ні машин та навіть житла. 

У декларації є тільки одне нежитлове приміщення у селі Крихівці, Івано-Франківської області, площею 19,8 метра квадратних та дві земельних ділянки - одна в селі Черніїв, площею 611 метрів квадратних, а інша у Микитинецькій, площею 758 метрів квадратних. 

Декларацію як кандидат на посаду голови Зборівської РДА Сергій Рудяк подав 27 квітня. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі