Матері з Тернопільщини взяли участь у пішій прощі до Зарваниці (Фото)

11.05.2020 13:15   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Архиєрейською Божественною Літургією, яку в малій базиліці Зарваницької Матері Божої очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), завершилася проща матерів до Зарваниці. Також після Богослужіння студенти Тернопільської вищої духовної семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого виступили з онлайн-концертом духовної пісні, вітаючи усіх матерів зі святом. Про це повідомив керівник пресслужби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ Олег Харишин.

ХІІІ піша проща руху "Матері в молитві" Тернопільсько-Зборівської архиєпархії до Марійського духовного центру "Зарваниця" розпочалася 9-го травня. Зважаючи на карантинні обмеження, цього року десятеро матерів спільно із духівником о. Василем Чамарником пройшли 54 кілометри маршруту Тернопіль-Городище-Ішків-Золотники-Зарваниця.

"Ми дякуємо Господу Богу за ласку бути прочанином, бо це не тільки пройти певний шлях, а зуміти відкритися на Божу волю та слухання Божого Слова. Ми сьогодні нікого не залишили, серцем і духом ми разом з усіма матерями, які щороку беруть участь у цій прощі", - зазначив о. Василь Чамарник. 

Матері з Тернопільщини взяли участь у пішій прощі до Зарваниці

Матері з Тернопільщини взяли участь у пішій прощі до Зарваниці

Проща відбувалася з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка. 

Матері з Тернопільщини взяли участь у пішій прощі до Зарваниці

Богослужіння транслювали онлайн на Facebook сторінці духовного центру.

Дорогою паломниці молилися за мир і спокій в Україні, щасливу долю своїх дітей, здоров’я лікарів, всіх, хто інфікований коронавірусною інфекцією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі