Тернопільські пластуни готуються до ватри онлайн

03.05.2020 12:50   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Пластуни Тернопільської станиці 3-го травня організовують онлайн-ватру. Про це повідомив організатор заходу, виховник Петро Лапчук.

"Зараз такий весняний період, коли ми минулого року вже мандрували, розпалювали ватру на святі Першої пластової присяги. А цьогоріч через карантин пластуни змушені сидіти вдома. І тому, щоб поліпшити усім настрій, нагадати про чар пластування, ми вирішили зібратися на "ватрі" онлайн. Разом з родинним гуртом "Зерно" ми будемо співати, розповідати про "Пласт", про табори. У Facebook ми повідомили про таку пластову вечірку. І звернулися, щоб пластуни і всі бажаючі пропонували, які пісні вони хочуть почути", - розповів Суспільному Петро Лапчук. 

Тернопільські пластуни готуються до ватри онлайн

 

Петро Лапчук каже, що найбільше замовляють "Мельника дочку", "Сонет", "Палій", "При ватрі", "Гей, СКОБе". Якщо буде зворотній зв'язок під час такої ватри, то пластуни організують ще.

У неділю о 19-й протягом години-двох можна взяти участь у цій онлайн-ватрі на сторінці Тернопільського пласту у Facebook та в Instagram.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі