Відомий тернопільський співак і композитор поділився, як знімав новий кліп

Опубліковано:
2 Травня, 2020

На зйомки нового кліпу тернопільський співак, композитор, лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний з командою витратили чотири дні.

Щоденно на зйомки витрачали по дві години. Про це музикант розповів на своїй сторінц в соцмережі Фейсбук.

—  Нарешті я вирішив взятись за себе, за свою творчість за підтримки Андрій Гураль, Andrii Shlikhta та його чарівна дружина Таня Колесник з NEOline, Юрій Федуник та звісно Лєна Гарбузинська. Попри шалений супротив, нам таки вдалось зняти кліп…ми знімали його по 2 години 4 дні….і того аж 8 годин. За традицією, започаткованою на М1, я намагався зібрати команду, проте кожен з “залучених на роль” вів свою, лише йому зрозумілу гру, особливого бажання рекламувати свою участь у зйомках кліпу не спостерігалось, на схожі граблі я став і в кліпі «Навіки» та «Падаючи на сніг»… Мені доводилось телефонувати і просити зробити репост новини і іноді складалось враження що запросити Мела Гібсона, чи Анджеліну Джолі було б значно простіше і ефективніше! Придумавши SHOW FACE – а це свого роду mini Sketch show, та чудова нагода познайомитись з акторами першого містичного відеокліпу гурту НІЧЛАВА на композицію ВОВКИ , що знімався в чудовому Збаразькому Замку, хотілось робити такий гумористичний супровід в легкій і не вимушеній формі завжди…але вдалось відзняти і змонтувати лише 3 епізоди!  Першою героїнею  SHOW FACE є талановита Ірина Новомлинська, — поділився Андрій Підлужний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підлужний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: