«Молода генерація» і «Апостол» передали пакунки для лікарів

Опубліковано:
24 Квітня, 2020

Четвертий тиждень карантину і кілька сотень хворих на коронавірус у  Тернопільській області. Більшість з них – у лікарнях. Медики жаліються бракує найнеобхіднішого  –  засобів індивідуального захисту: масок, респіраторів, захисних костюмів. Тому лікарям допомагають волонтери, благодійні організації, підприємці, небайдужі.

Для новоствореної благодійної коаліції «Молода генерація» Віталія Мариновського та «Апостол» Ігоря Апостола допомогти медикам у час пандемії  – справа честі. Днями вони вкотре передали пакунки до лікарень Тернополя. Всередині те, чого нині найбільше потребує лікарняний персонал, а саме: респіратори, захисні окуляри, рукавички медичні, захисний медичний одяг та засоби індивідуальної гігієни. Це стало можливим за фінансової підтримки «Укрсиббанк».

– Ми приєдналися до  Всеукраїнської благодійної програми «Добро людям», – каже Віталій Мариновський, голова благодійного фонду «Молода генерація».  – В рамках цієї програми разом із керівником благодійного фонду «Апостол» завітали до двох лікарень міста – дитячої та швидкої допомоги. Гадаю, цей наш невеликий внесок допоможе у роботі лікарям.

У свою чергу, медпрацівники вдячні будь-якій допомозі благодійників. Боротьба з вірусом продовжується. Термін завершення пандемії нікому невідомий. Тому потрібно багато сил і ресурсів для тих, хто щодня на передовій у сутичці з коронавірусом.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #допомога, #лікарня, #мариновський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: