Піци для «Благодійної їдальні» від благодійного фонду Віталія Мариновського

Опубліковано:
14 Квітня, 2020

Піци для потребуючих. Керівник благодійного фонду  «Молода генерація» Віталій Мариновський передав кілька ящиків піц для «Карітасу». Серед чисельних  проектів,  тут працює ініціатива  – «Благодійна їдальня». Двічі на тиждень працівники «Карітасу» доставляють їжу безхатькам.

– Дякую тернополянам, які пам’ятають про «Карітас» особливо в такий час,    каже Андрій Марчук, директор «Карітасу». –  Частину піц, який доставив Віталій Мариновський, ми відразу розігріли і передали безхатькам. Зараз їм особливо скрутно. До карантину вони харчувалися у нас, а тепер ми самі розвозимо їм їжу. Добре знаємо їх локацію – закинута будова неподалік міської санстанції. Безхатьки знають час і дні, коли ми розвозимо їм їжу, тож завжди чекають на нас. Їх кількість щоразу збільшується.

Долучитися до допомоги нужденним може кожен з нас. Це не лише безхатьки, а й багатодітні родини, літні люди та ті, які мають особливі потреби.

– Ми маємо пам’ятати про тих, кому зараз дуже непросто,  – каже Віталій Мариновський, керівник благодійного фонду «Молода Генерація». – Дехто елементарно не може купити їсти. Тому кожен з нас не має бути байдужим і залишатися осторонь. Продукти, одяг, взуття, предмети  особистої гігієни – звичайні для нас речі, а для когось – справжня розкіш. Слід завжди пам’ятати про тих, хто поруч.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віталій мариновський, #допомога, #карітас, #молода генерація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: