«Навчав дітей так, як нацгвардійців»: військові провели урок для тернопільських школярів

Опубліковано:
5 Березня, 2020

Гвардійці 2 батальйону 2 Галицької бригади Національної гвардії України провели урок для старшокласників. Військові навчили учнів к діяти на полі бою, як врятувати людину при пораненні та як правильно евакуйовувати. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

На декілька годин діти стали справжніми військовими. Вони навчилися вони навчались пересуватися в групах, тримати зброєю. Також, учні обирали собі командирів та намагалися вирішувати елементарні завдання.

«Зазвичай ми показуємо дітям озброєння, розповідаємо про те, чим займаються військові, але цього разу вчитель попросив підготувати нестандартний урок. Тому інструктор з бойової підготовки навчав дітей саме так, як навчають нацгвардійців», – розповідає командира батальйону майор Анатолій Якобчук.

До слова, ініціатором уроку з нацгвардійцями виступив саме вчитель тернопільської школи №22.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #2 Галицька бригада Національної гвардії України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #старшокласники, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні, #школярі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: