«Благодійні покатушки» подарували радість та зібрали гроші для «Казкового авто»

Опубліковано:
22 Лютого, 2020

Три години на горі у Савич-парку тривали “Благодійні покатушки” – люди прийшли сім’ями, купували диск з казками, які начитали діти з проблемами опорно-рухового апарату для слабозорих людей. Усі гроші передали організаторам акції “Казковий автомобіль” для купівлі необхідного обладнання для спеціального автобуса, який вже прямує з Голандії до Польщі.

Про перебіг “Благодійних покатушек” прозвітував Олександр Хома, співоганізатор події: “Ну що ж, час звітувати! Більше 30 людей долучились до цієї доброї справи. Протягом трьох годин гірка для сноутюбів не пустувала. І це було справді круто! Спільними зусиллями було зібрано 2500 грн, які будуть витрачені на купівлю транспорту для дітей з інвалідністю.

Ініціатор “Благодійних покатушок” Олена Мудра, організатори: Савич-парк та Дрім-парк, директор — Віталій Кирилов, ГО “Творчий простір ОРЕЛІ” — Ірина Мацко, Олександр Хома. Допомагали волонтери Оксана Подвірна, Марія Борис. Відео Антон Марчевський.”

Снігова гірка для тюбингу здивувала багатьох людей, адже більшість вперше спробувала таку розвагу. Атракціон працює з 10 ранку і до 10 вечора. В умовах теплої зими найкраще завітати на гірку у другий половині дня, коли береться мороз та скріпляє підтанувший сніговий покрів. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #відпочинок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савич-парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: