Сніжана Єгорова представила тернополянкам власну книжку на майстер-класі «Чого хоче жінка»

Опубліковано:
3 Лютого, 2020

«Матері, ви усі знаєте це відчуття, коли вам вперше дають на руки вашу дитину. Це просто неймовірний момент, коли все у середині, здається, тремтить від хвилювання. От таке в мене було відчуття, коли я вперше взяла до рук власну книжку». Так Сніжана Єгорова описала тернополянкам, що для неї означає власна книга.  

Відома українська теле- і радіоведуча та акторка Сніжана Єгорова презентувала у Тернополі свою уже другу книгу “ВОНА. Чому швейцарський годинник завжди показує точний час”. 30 січня на майстер-класі «Чого хоче жінка» у ресторані «Avalon Palace» авторка  зустрілася з тернопільськими леді, щоб розповісти про нове творіння і поділитися життєвим досвідом. 

«ВОНА. Чому швейцарський годинник завжди показує точний час», – чому ця книжка має таку назву?  – тому я досліджую час», – розповідає Сніжана Єговрова, – «Досліджую як змінювалися жінки з 2014-го до 2019 року, а вони за цей період змінилися суттєво і це надзвичайно цікаво. Ця книжка для соціально активних, успішних, креативних і орієнтованих на сімейні цінності жінок, які усвідомлюють, що саме вони – двигун прогресу і процвітання у суспільстві. У книзі можна побачити знакові ілюстрації, які  є закликом до розвитку та розуміння соціальної значущості жінок України. Кожна сторінка стала закликом до поліпшення якості життя суспільства в цілому і формування нових цінностей, які дадуть нашим дітям шанс пишатися власною країною», – розповідає авторка книжки.  

Сніжана Єгорова розповіла чимало про життєві істини, які зрозуміла з часом. Телеведуча закликала жінок нічого не боятися, аби далі розвиватися, – вона пояснила це на прикладі історії про мисливця: «Мисливець, який вполював чимало ведмедів – був чемпіоном у цій справі, і в якийсь момент йому стало страшно виходити на полювання. Він хвилювався, що не влучить у наступного ведмедя і став тією людиною, яка ніби-то й чемпіон, але, з того моменту, як він почав чогось боятися, а саме, втратити свою зону комфорту і свій статус, – він почав деградувати та знищувати усіх своїх конкурентів. Я, власне, зрозуміла, що багато хто з нас в дитинстві, коли ми мали натхнення і нічого не боялися, коли в нас вірили – ми робили абсолютно унікальні речі, з нами траплялися дива, а потім дорослі нам почали говорити: «дитинство – так більше не буде, доросле життя – воно складне, жінка має страждати, тому що чоловік – це складана робота, дітей виховувати не просто, треба непосильно працювати, і жінки починають в це вірити. Вони  недосипають, недоїдають, стають непривабливими. Дійсно, замість того, щоб отримувати насолоду від свого життя, гратися з тими чоловіками, яких ми обираємо, з нашими дітьми, отримувати задоволення від спілкування з людьми, з якими ми працюємо, – ми починаємо обирати  шлях жертви. Ми страждаємо, причому дуже творчо: дивимося серіали про страждання, звертаємо особливу увагу на героїнь фільмів, які теж страждають і починаємо це робити точно так само, як вони, потім розповідаємо про свої страждання іншим, і вкінці-кінців нам це подобається. Коли ми все це впускаємо у своє життя – ми ще й оточення собі таке ж обираємо і живемо страждаючи. Тоді ми перестаємо ставитися до життя, як до чогось безпечного, прекрасного, яскравого. Ми не піднімаємо голову і не бачимо сонця, ми не дозволяємо собі прекрасних суконь, не дбаємо про себе, постійно чекаємо, що хтось нам за наші старання і страждання скаже «дякую», але не чекаємо слова «дякую» від самих себе. Важливо дякувати собі за кожен день, який ми проживаємо», – каже акторка.

За словами Сніжани Єгорової, кожна жінка народжена для щастя і прагне бути щасливою, але щастя – це внутрішня константа, внутрішній вибір кожної жінки і лише сама жінка вирішує як їй будувати життя, аби почуватися щасливою. Насамперед, розповідає Сніжана Єгорова, дуже важливо зберігати емоційну екологію свого внутрішнього простору. «Нам усім потрібна емоційна дієта, дуже часто про це говорять, але не всі розуміють як це робити. Так ось: проганяйте погані думки, не слухайте поганих новин, не читайте примітивних статей, не реагуйте на людей, які скидають вам у голову свій власний «бруд», які постійно розказують про свої проблеми, не треба занадто перейматися життям інших людей, забуваючи про своє, займайтеся своїм життям. А якщо навколо вас немає позитивних людей – тоді займайтеся саморозвитком», – продовжує Сніжана Єгорова.

Також телеведуча наголосила, що жінка у сучасному світі повинна  бути щасливою від того, якою вона є як особистість, вона має бути задоволена собою. «Якщо жінка сьогодні вважає, що її щастя полягає тільки в чоловікові, який має бути поруч і не важливо якої він якості, то, в принципі, це – середньовіччя. Як тільки жінка відчує себе гармонійною, збалансованою, задоволеною собою і перестане жити у світі порівняльних характеристик, – саме тоді в її житті почнуть траплятися дива».

Сніжана Єговрова дала тернополянкам ще чимало порад, серед них  – «Відтоді, як ми наведемо лад у голові – наше життя налагодиться», «влаштовуйте своє життя доти, доки воно не почне влаштовувати вас».

Серед тернополянок, які прийшли на презентацію книжки – були дружини воїнів АТО, жінки-військові, які служили на передовій в російсько-українській війні та матері, які виховують дітей з інвалідністю, –  їх запросили безкоштовно взяти участь у заході.  

Майстер-клас «Чого хоче жінка» організувала регіональний керівник Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі», голова ГО «Лебедівна»  Ольга Навроцька.

«Сьогодні, після зустрічі зі Сніжаною Єгоровою я вкотре переконалася, що жінка – це цілий світ, надзвичайно цікавий світ, який може безкінечно розвиватися, змінюватися і змінювати інших та постійно дивувати. Сподіваюся, тернопільським леді було цікаво поспілкуватися зі Сніжаною Єгоровою та почерпнути її цінний життєвий досвід. Сніжана Єгорова – людина, яка надихає», – каже Ольга Навроцька.

За словами Ольги Навроцької, частину коштів, зібраних на майстер-класі, передали для благодійного проєкту художниці Зоряни Олендер.

Нагадаємо, Сніжана Єгорова – українська акторка, теле- і радіоведуча з 25-річним досвідом роботи на телебаченні і в шоу-бізнесі, автор ідеї, режисер і саунд-продюсер мюзиклу “Океан ніжності і любові”, автор і продюсер телепроєкту GOROD S, лідер громадської організації, яка захищає права жінок і дітей України, ініціатор і активний учасник зміни законів у сфері сімейного права і протидії домашньому унасілію # ЧужіхДітейНеБуває, письменниця, ментор з ораторського мистецтва та практики публічних виступів, щаслива мати п’ятьох дітей.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Єгорова, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: