У Тернополі презентували програму реалізації проектів «Життя в стилі ЕКО» бізнес-курсу MESH на 2020 рік

Опубліковано:
24 Січня, 2020

22 січня 2020 р. у Тернополі Тарас та Ірина Демкури презентували програму діяльності на 2020 рік, в основу якої покладено баланс – фінансовий, ментальний та фізичний. Про це стало відомо з особистої сторінки Тараса Володимировича у Фейсбук. Далі – оригінальний текст.

Підвели підсумки реалізації наших проектів “Життя в стилі ЕКО” та молодіжного бізнес-курсу MESH у 2019 р,вручили сертифікати еко-відповідності підприємцям,обговорили, як знайти професію, чи бізнес,які ніколи не зникне, як діяти в критичних ситуаціях, як знайти вихід з кризи, розповіли про сучасні підходи в бізнесі та як скористатися змінами, від яких не втечеш.

Спеціальний гість вечора з Великобританії, скульптор Микола Солонер – уродженець Тернополя, розповів, що допомогло йому розвинути свій талант та реалізуватися як скульптор. Нині колекція митця нараховує більше 200 фігурок. Різні форми, переважає мінімалізм, а зміст – глибокий. Про Миколу знають далеко за кордоном, пишуть у книгах поряд з інформацією про всесвітньо відомого американського митця україно-лемківського походження Ендрю Варгола. Учора розмовляли з митцем про символи та цінності, про те, що наповнює наше життя і допомагає бути в балансі, жити здорово.

Наступна наша зустріч у Тернополі відбудеться 7 лютого. За ініціативи ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» зустріч відвідає спеціальний гість, наш добрий приятель упродовж 20-ти років, засновник і головний лікар клініки для здорових SQLAB Святослав Ханенко від якого ми дізнаємося про біохакінг та управління здоров’ям в Україні. Святослав допоможе подолати стереотипи щодо того, що здоров’я – це тільки про тіло. Здоров’я – це комплексне благополуччя тіла, розуму, духу, соціальних зв’язків і навколишнього середовища. Україна стане здоровою країною, коли всі почнуть реалізовувати цей концепт і позбавлятися від шкідливих стереотипів про своє здоров’я,у результаі чого люди стануть більш відповідальними відносно до себе і більш успішними. Вони розвиватимуть не тільки себе, але і країну!

То ж до нових зустрічей та слідкуйте за анонсами на наших ресурсах!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #Життя в стилі ЕКО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: