На сайті бази даних Numbeo опублікували рейтинг найдорожчих міст світу. До списку увійшло усього 440 міст, серед яких є і Тернопіль. Про це повідомляє korrespondent.net.

Очолив топ швейцарський Цюрих. Наступні чотири рядки також дісталися швейцарським містам: Базелю, Лозанні, Женеві та Берну. У топ-10 також увійшли норвезькі Ставангер, Осло і Тронхейм, ісландський Рейк’явік, а також Берген, Норвегія.

Серед українських міст, які увійшли до рейтингу, найдорожчим став Київ – 347 місце. Далі розташувалися Одеса – 361, Харків – 376, Миколаїв – 381, Дніпро – 383, Вінниця – 384, Львів – 385, Тернопіль – 392 місце і Запоріжжя – 395.

Зазначимо, що фахівці розраховували рейтинг на основі цін в магазинах і ресторанах, вартості транспорту і комунальних послуг. Також враховувалася купівельна спроможність населення. Зокрема, витрати на оренду і купівлю житла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Numbeo, #база даних Numbeo, #комунальні послуги, #купівля, #найдорожчі міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оренда, #рейтинг, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #ціни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: