Житель одного із сіл Тернопільського району забив на смерть власного сина

Опубліковано:
21 Січня, 2020

Напередодні чоловіки посварилися. 15 січня батько прийшов додому нетверезим і ліг спати. Через півгодини прийшов син також у стані алкогольного спяніння і почав шуміти.

Батька це неабияк розізлило і він пішов зробити сину зауваження. Сварка переросла у бійку. Батько з сином гамселили одни одного так, що по черзі падали на землю. Опісля обидва пішли спати. Вранці батько помітив, що син не подає ознак життя. Швидку і поліцію викликала бабуся 28-річного молодика. Медики лише констатували смерть чоловіка. Причина – відкрита черепно-мозкова травма з переломами кісток черепа та крововилив.

Свою вину батько визнав. Йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Подію у поліції розслідують згідно статті 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батько, #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #син, #тернопіль, #тернопільські новини, #труп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: