«Позбавлення волі до восьми років»: на Тернопільщині розшукують винуватців вибуху у сільському клубі

04.01.2020 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

 У селі Угринів Підгаєцького району, 3 січня, у клубі пролунав вибух. У той момент в приміщенні находилися діти, які репетирували виступ різдвяного вертепу. Внаслідок вибуху постраждали восьмеро неповнолітніх, віком від 12 до 17 років, яких з опіками обличчя та кінцівок 1-2 ступеня доправили до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні

Як повідомляє поліція, причиною вибуху став витік природного газу. Напередодні газовики проводили ремонтні роботи. Проте, на місці події фахівці виявили стару газову трубу, до якої зробили врізку. Припускають, що газ по старій трубі потрапив у приміщення клубу і його накопичення призвело до вибуху.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Якщо ж винуватця знайдуть, то на його очікує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі