Оксана Білозір із сольним концертом у Тернополі

01.12.2019 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

5 грудня у Тернополі у ПК “Березіль” відбудеться великий сольний концерт Оксани Білозір. Про це повідомляють організатори події, компанія Lytsyshyn Promo.

«Оксану Білозір направду можна вважати людиною-епохою в історії не лише України пісенної, але і України-держави! Народна артистка України, народний депутат 3-х скликань, міністр культури України, меценат, волонтер – пані Оксана для мільйонів українців, як для себе самої в першу чергу – «Українка, Україночка». Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні вже давно стали виразним символом українського, справжнього. Перевірені часом шлягери, які ми любимо і знаємо напам’ять», – йдеться в повідомленні.

Організатор концерту, директор компанії Lytsyshyn Promo Петро Луцишин вважає: “Оксана Білозір – не просто співачка чи артистка. Це один з символів української пісенної культури, сторінка в історії Української музики, творчість якої не можливо переоцінити. Підготовка до концертів Оксани Білозір – завжди дуже скрупульозна, адже як пані Оксана так і її музичний колектив – дуже відповідальні та професійні люди. На щастя, ми всюди маємо хорошу підтримку від керівництва сценічних майданчиків та інформаційних агентств, котрі популяризують наші концерти. Приємно, що зараз українську пісню цінують та підтримують. А в Тернополі Оксану Білозір, дуже люблять і завжди чекають, тим більше, що сольника в цьому місті вже давненько не було. Попередні концерти Оксани Білорзір, зокрема у Львові пройшли з величезним успіхом. Аншлаги для нас – явище звичне і це радує. Чекаємо і в Тернополі переповненого залу щирої публіки, яка, без перебільшення проспіває ці концерти разом з артисткою. Буде дуже атмосферно, це гарантовано”.

Початок концерту – 19:00.

null

5 причин піти на концерт Оксани Білозір у Тернополі:

- Нагода наживо почути пісні у виконанні однієї із найвпливовіших постатей в Україні, співачки, яка з гордістю носить титул «Українка, україночка».

- Прийшовши на концерт Оксани Білозір, ти неодмінно надихнешся цією талановитою співачкою, наповнишся теплою енергетикою її творчості, поринеш у атмосферу добра та щирості.

- Концерт у Тернополі – це велике сольне дійство артистки, під час якого ти почуєш перевірені часом шлягери, знайомі кожному. Підспівуватиме увесь зал, гарантовано!

- Кожен виступ Оксани – це, насамперед, якісно. Артистка дуже ретельно ставиться до підготовки концертної програми та продумує зі своїм колективом все до останньої дрібнички, аби ти отримав незабутні позитивні враження від її концерту.

- Організатор концерту додає: «Оксана Білозір - не просто співачка чи артистка. Це один із символів української пісенної культури, сторінка в історії української музики, творчість якої неможливо переоцінити». Тож приходь і переконайся у цьому на власні очі!

Хочеш купити квитки?

Квитки можна придбати ТУТ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі