Чоловік, який відмовився платити оператору за весілля, тепер має проблеми ще й з поліцією

Опубліковано:
28 Листопада, 2019

Житель Борщівського району не лише вирішив розлучитись на третій день після весілля, відмовився оплачувати послуги відеооператора, а ще й перешкоджав законній професійній діяльності журналістів. Принаймні так звучить стаття, з якою проти чоловіка, який є ще й службовою особою, бо працює в райдержадміністрації, відкрили кримінальне провадження. 

Про конфлікт поліцейським повідомив оператор телекомпанії 1+1 25 листопада о 13:21. Він розповів, що двоє осіб виривали мікрофон з рук журналіста, ймовірно пошкодили камеру а журналіста зачинили у службовому кабінеті. Коли за 6 хвилин на місце події прибув найближчий наряд групи реагування патрульної поліції, конфлікт вже був вичерпаний.

Як стало відомо, «перешкоджали» діяльності знімальної групи працівниця РДА та її син. Журналіст з оператором виконували редакційне завдання і готували до ефіру матеріал “Про неоплату послуг відеозйомки весілля”. За їхніми словами, вони зайшли до кабінету начальника одного з відділів райдержадміністрації. Після запитання про неоплату послуг, молодик виштовхав за межі кабінету оператора, а журналіста закрив всередині. Тілесних ушкоджень знімальна група не отримала. Пошкодженим виявився лише відеофайл запису самого конфлікту.

Сама ж чиновниця звинувачує знімальну групу у тому, що вони увірвалися в кабінет і, не представившись, одразу почали ставити запитання. Жінка каже, що показала журналісту квитанцію на суму 2800 гривень за виконану роботу, а зйомку заборонила. Деталі конфлікту правоохоронці з’ясовують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #журналіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: