У Тернополі 21 листопада народна артистка України Оксана Пекун відкриватиме піснями свою душу

20.11.2019 21:43   Джерело: Тернопільська липа
Опубліковано : Новини Тернопілля

Талановита та харизматична співачка і телеведуча, народна артистка України Оксана Пекун приїздить до рідного Тернополя з новою концертною програмою. У четвер, 21 листопада, наша зіркова землячка виступатиме для тернополян. На сцені Палацу Культури «Березіль» Оксана представить програму «Душа моя». Цим концертом співачка відкриє гастрольний тур містами України, присвячений ювілею її творчої діяльності.

У програмі прозвучать пісні, які додались до репертуару Оксани Пекун за час роботи у телепроекті «Фольк-music» на Першому Національному. Демонструвати цей пласт творчості Оксані допомагатиме колектив «DZHERELA».

Будуть у концерті і зовсім нові пісні, які співачка з любов’ю підготувала до цього туру, аби порадувати своїх шанувальників. Обов’язковою складовою стануть і улюблені багатьма «хіти» минулих років, що прозвучать у новому трактуванні, як то кажуть «кавер-версії». Серед них, зокрема, «Кав’ярня кохання», «Не залишай», «Ти будеш мій» та інші.

Разом із Оксаною Пекун, у програмі виступлять також актор театру і кіно, телеведучий і шоумен, народний артист України Анатолій Гнатюк, «золотий» саксофон України, заслужений артист України, теж колишній тернополянин Ігор Рудий, шоу-балет «Atlantic» Тетяни Мазуркіної зі Львова.

Отож, 21 листопада у Палаці культури «Березіль» Оксана Пекун чекатиме на усіх своїх тернопільських шанувальників та друзів на пісенну зустріч. Початок о 19 годині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська липа  

Коментарі