Ольга Шахін: «Схиляюсь перед кожною і кожним, хто обрав цю професійну ниву!»

06.10.2019 19:32   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

В День працівників освіти, який щорічно відзначають в першу неділю жовтня, педагогів краю привітала зі святом голова Тернопільського осередку «Асоціації жінок України «Дія» Ольга Шахін.

У працівників освіти – нелегка робота, вважає тернопільська громадська діячка.

—  Із року в рік цього осіннього дня я подумки повертаюся у шкільні роки… Я згадую своїх вихователів, першу вчительку, викладачів-предметників і щоразу сильніше усвідомлюю важливість їхньої праці. Я щаслива, що на моєму життєвому шляху зустрілися вчителі за покликанням, які у потрібний час підтримали та підбадьорили, дали слушні настанови. Велике спасибі вам, дорогі мої! Тепер, займаючись громадською роботою, я часто контактую з освітянами, і продовжую схиляти голову перед кожною і кожним, хто обрав цю професійну ниву! Реалізовуючи соціальні проекти, я вкотре переконуюся, що у нашій тернопільській громаді є справжні фахівці своєї справи, Учителі з великої літери! У день свята бажаю вам, шановні освітяни, трудових звершень та особистісних досягнень, міцного здоров’я та бадьорості, усяких гараздів у кожному дні! —   наголосила Ольга Шахін. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі