Земля розбрату: у Тернополі протестують проти нового парку

Опубліковано:
10 Вересня, 2019

У Тернополі, 10 вересня в українському домі «Перемога», відбулися громадські слухання. Місцини зібралися для того аби обговорити можливе будівництво парку на місці 230 дачних земельних ділянок між вулицями Київською-Тарнавського.

Містяни виступають проти прийнятого рішення про звільнення дачних ділянок. Адже, у 1967 році райвиконком виділив їм 24 гектари землі для користування. Тому, учасники садівничого товариства «Ювілейний» прийшли аби обговорити можливість компенсацій за землю. Нагадаємо, 19 серпня Господарський суд області задовольнив позов представників садівничого товариства «Ювілейний» і прийняв рішення не демонтовувати дачні споруди між вулицями Київською-Тарнавського.

Читайте також

Хто проти нового парку «Ювілейний» в Тернополі?
Земля в Малашівцях замість дачі в Тернополі

До слова, учасникам садового товариства, замість дачних ділянок, мали виділити землю в селі Малашівці Зборівського району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #дачі, #ділянки, #залізничники, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #садове товариство, #слухання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: