На прощу на Кременеччину з’їхалися родини загиблих військових з усієї України

Опубліковано:
7 Серпня, 2019

Цьогоріч уже вдруге на Кременеччину приїздять родини загиблих військових з усієї України. Там відбувається Всеукраїнська проща для родин загиблих військовослужбовців та ветеранів бойових дій. Організовує цей збір відомий священик-волонтер Андрій Любунь.

Учасники приїхали до Кременця, познайомилися та відвідали найвизначніші історичні пам’ятки міста та околиць. Уже завтра у с. Лішня поблизу джерела святої праведної Анни у капличці-пантеоні відбудеться архієрейське богослужіння. Також там освятять пам’ятник загиблим у російсько-українській війні.

У ці дні родини захисників можуть не лише надавати підтримку одні одним, а й отримати її від інших. Вони мають чудову нагоду відвідати визначні історичні пам’ятки Тернопільщини, популярні туристичні місця. Це дає можливість принаймні на мить відволіктися від спільного горя – назавжди втрачених рідних.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій любунь, #анонс, #каплиця-пантеон, #кременеччина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освячення, #пам’ятник, #проща, #с. Лішня, #терен, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: