Це трапилось у будинку на вулиці Подільській. Потерпілий тимчасово мешкав у будинку разом із підозрюваним. У день вбивства чоловіки зустрілися ще з двома товаришами і  разом випивали.

Потерпілий нагадав своєму знайомому за 800 гривень боргу. Вони вийшли у сусідню кімнату. Чоловік схопив ніж і почали почали сперечатись, в боржник схопив ніж і вдарив сусіда по будинку кілька разів у груди. Один з гостей почув шум і забіг в кімнату. Побачивши знайомого у крові, вибіг на вулицю і викликав швидку, позичивши телефон у перехожого. Підозрюваний втік.

Швидка, що приїхала на виклик, лише констатували смерть чоловіка. Вбивцю розшукали, він переховувався на залізничному вокзалі. Він неоохоче розповідає про те, що сталося. Як стало відомо, вже тривалий час він перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: