Тернополянин, за несплачений борг, заплатив життям

Опубліковано:
11 Липня, 2019

У Тернополі, за несплачений борг у вісімсот гривень, вбили сорока восьмирічного чоловіка. Злочин трапився 10 липня у приватному будинку на вулиці Подільській.

Як повідомляє поліція, загиблий тимчасово мешкав у будинку разом із підозрюваним. У той день, вони разом випивали з товаришами у будинку на Подільській. За чаркою чоловік нагадав своєму знайомому про борг у вісімсот гривень. Для вирішення конфлікту вони вийшли у сусідню кімнату. Під час суперечки підозрюваний схопив ніж почав наносити сусідові по будинку удари. Гість, який побачив, що сталось вибіг на вулицю і викликав швидку. За той час підозрюваний втік.

null

Фото з ГУНП

 

null

Фото з ГУНП

Швидка, приїхавши на місце злочину, констатувала смерть чоловіка. Поліцейським вдалося затримати підозрюваного, який ховався коло залізничного вокзалу.

До слова, підозрюваний тривалий час перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борг, #вбивство, #поліція, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: