Тернопільські ентузіасти на найвищій вершині України освіжились квасом від «Опілля»

Опубліковано:
8 Липня, 2019

Наймогутнішу гору України змогли підкорити учасники проєкту «Мрія на всіх», які допомогли піднятися на вершину карпатської Говерли трьом особливим діткам. А втамувати спрагу невтомним мандрівникам допомогла пивоварня «Опілля».

Збір у дорогу, а також сходження на гору і повернення додому тривало протягом 5-7 липня. В рамках проєкту тернопільські ентузіасти допомагали піднятися на Говерлу 12-річній дівчинці з ДЦП – Олександрі Колісник із Бахмута на Донеччині. Спільно з юною Сашею вирушила на гору й інша дівчинка з інвалідністю – 12-річна Людмила Матвійчук з Тернополя, а також сонячна 8-річна Ангеліна з села Цебрів Зборівського району на Тернопільщині.

—  Окрім особливих діток, відправилося до 20 ініціативних учасників. Наша група була розділена на три підгрупи. Команда із хлопців окремо піднімала догори Сашу. Інші ентузіасти – хлопці та дівчата допомагали в дорозі Людмилі та Ангеліні. Найменша дівчинка певну частину шляху йшла самостійно, а під час завершального етапу подорожі її, без допомоги крісла, учасники-добровольці донесли на плечах. На втілення в життя проєкту «Мрія на всіх» були витрачені кошти, які ми зібрали з цьогорічного «Тернопільського півмарафону-2019». Та ми прийняли й від невеличке сприяння з боку місцевої корпорації «Опілля», від якої нам у дорогу виділили квас. Кожен із учасників під час мандрівки в будь-яку хвилину міг освіжитися напоєм, —  розповів співорганізатор сходження, тернопільський активіст Роман Задорожний.

Наголосив на важливості різноманітних спортивних та туристичних проектів і директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

—  Завдяки подібним ініціативам люди з особливими потребами можуть втілити свою заповітну мрію та вирушити в незабутню мандрівку. Приємно, що тільки більшає на Тернопіллі число діяльних людей, які охоче долучаються до небайдужої справи – підтримують та дбають про особливих учасників під час подорожі. Також радію, що цього року вже не одна, а три дитячі мрії таки «досягнули» своєї вершини, — наголосив Володимир Гомівка.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #говерла, #карпати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: