На Тернопільщині виявили незаконний склад зброї та марихуани

Опубліковано:
8 Липня, 2019

У Борщові, під час заходів проведених в рамках операції «Мак – 2019», виявили незаконний склад зброї та декілька кущів марихуани.

Як повідомляє поліція, на присадибній ділянці 29 річного чоловіка виявили декілька кущів марихуани. Отримавши дозвіл на обшук помешкання, поліцейські знайшли не тільки сушені рослини коноплі, а й цілий арсенал зброї. Зокрема, було вилучено предмети ззовні схожі на пістолет та револьвер, 26 патронів різного калібру до нарізної зброї, 20 патронів до травматичної зброї, мисливську гладкоствольну рушницю та 32 патрони до неї, двісті грамів речовини сірого кольору ззовні схожої на вибухову, 91 патрон калібру 5,6 мм.

До слова, до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі Борщівського відділення поліції внесли кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки – стаття 263 (ч.1) ККУ. Наразі, молодик фігурує ще в одному кримінальному провадженні. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #зброя, #марихуана, #операція «Мак - 2019», #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: