Нагорода від міського голови: 15-річній гімнастці подарували квартиру

Опубліковано:
3 Липня, 2019

У Тернополі привітали юну гімнастку, яка привезла золоту медаль з Європейських ігор 2019.

Одразу після повернення Анастасії Бачинської з Мінська, міський голова Тернополя Сергій Надал особисто привітав 15-річну чемпіонку Європейських ігор. За високі результати та визнання  для міста і країни, Сергій Надал відзначив Анастасію Нагородним знаком міського голови та подарував квартиру у Тернополі.

null

 Фото зі сайту Тернопільської міської ради

«Від імені усієї тернопільської громади вітаю Анастасію Бачинську зі здобуттям чергового високого титулу та пишаюся тим, що Тернопіль та Україну представляють такі талановиті і професійні спортсмени. Оскільки Анастасія з багатодітної сім’ї, найкращим подарунком для дівчини та її родини є квартира, ключі від якої дівчині будуть урочисто передані під час святкування Дня міста», – зазначає Сергій Надал.

Як зазначила сама Анастасія, часу на відпочинок у неї не має, адже уже цими днями  в неї розпочалася підготовка до участі у Кубку світу з окремих видів багатоборства серед дорослих, що відбудеться у вересні 2019 року.

До слова, сертифікати на житло у 2018 році від міського голови отримали також чемпіон зимових Паралімпійських ігор – 2018 Тарас Радь та чемпіон світу з греко-римської боротьби серед військових Андрій Антонюк.

Читайте також

Тернополянка Анастасія Бачинська представлятиме Україну на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Анастасія Бачинська, #Європейські ігри -2019, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: