У Тернополі судять студентів, які продавали наркотики через Telegram

Опубліковано:
3 Липня, 2019

У Тернополі група студентів продавали наркотики через Telegram. Як повідомляє Прес-служба прокуратури Тернопільської області справа про збут наркотичних  засобів наразі направлена до суду. 

Під час слідства встановили, що  група  із шести  студентів  Тернопільських вищих навчальних закладів  продавали канабіс  використовуючи  для цього так звані «закладки» Telegram. Певну кількість канабісу (марихуани) поміщали у паперовий згорток або в поліетиленовий пакет із застібкою, магнітом та обмотували клейкою стрічкою різного кольору. Колір клейкої стрічки відповідав канабісу певного сорту, вирощеного спеціальним способом. Про «закладки» інформували зацікавлених клієнтів за допомогою повідомлень у Telegram.

До слова, наразі розслідування завершення. У разі доведення  судом студентам загрожує покарання виді позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Telegram, #канабіс, #марихуана, #продаж наркотиків, #суд, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: