Зеновій Холоднюк закликав земляків згуртуватися проти олігархів та їх політичних маріонеток

Опубліковано:
27 Червня, 2019

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк звернувся до земляків із Гусятинського, Теребовлянського, Бучацького, Монастириського районів із закликом стати на захист села.

Зеновій Холоднюк переконаний, що олігархи знову намагаються купити місця депутатів для своєї обслуги, щоб мати можливість продовжувати грабувати село і усіх, хто має до села відношення.

«Більшої шкоди для аграрної галузі, села і селян, як представники цієї Верховної Ради, прислужники агрохолдингів, олігархів і латифундистів, за 28 років не принесли жодні нардепи. Це і підвищення податків, скасування ПДВ на бобові, що призвело до зменшення цін на Вашу продукцію, лобіювання державних програм для олігархів, знищення фермерства, використання земель держвласності для особистого збагачення, намагання зняти мораторій на продаж землі, доведення до обезлюднення сіл», – вважає політик.

Кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк закликає всіх, кому не байдужа доля нашого села, нашої землі, наших дітей і онуків, одною силою в боротьбі проти олігархів та їх політичних маріонеток.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк – корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, жив у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #холоднюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: