Тернопільське «Опілля» допомогло втамувати спрагу рибалкам з різних куточків України

24.06.2019 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Традиційний фестиваль з лову риби відбувся 16 червня в селі Некраші на Житомирщині, а посприяла організації заходу тернопільська корпорація «Опілля».

Представники фірми не тільки виступили спонсорами змагань, але й долучилися до заходу. Троє рибалок від «Опілля» упродовж  дня змагалися за кращий улов.

Як розповів організатор фестивалю Сергій Масленчук, цьогоріч закинути вудки у водойму Житомирщини завітало понад 20 рибалок із різних міст України. Учасники змагалися, відпочивали, частувалися свіжозвареною юшкою, квасом. Втамовували спрагу і пивом від «Опілля».

 — На фестивалі нас виручив генеральний спонсор заходу – тернопільська корпорація. Оскільки нам не вистачало стола, то хлопці привезли додатковий на захід. Серед символічних призів та частувань, які отримали учасники фестивалю, були і презенти від «Опілля». Так, рибалки могли за бажанням безкоштовно пригощатися напоями під час змагань чи взяти їх з собою в дорогу. У підсумку переможці заходу отримали у своїх номінаціях відзнаки та подарунки – окреме рибальське спорядження. На завершення заходу ми зварили юшку зі свіженької риби. Стравою смакували досита, а варива ще в казані  залишилося, — розповів організатор.

Пан Сергій додав, що подібний рибний фестиваль відбувається на Житомирщині вже вчетверте. Хоч до змагань долучилося менше учасників, аніж попередньо очікували організатори, захід пройшов позитивно – рибалки добре відпочили, погомоніли та збагатилися призами.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі