Маленькі прочани запустили у небо вервицю з повітряних кульок (Фото)

Опубліковано:
10 Червня, 2019

Такий незвичний флешмоб відбувся під час ІІІ Всеукраїнської прощі Марійських та Вівтарних дружин, яка відбулася у суботу, 8 червня, у Марійському духовному центрі “Зарваниця”. Про цеповідомляють на сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Юні паломники взяли участь у Архиєрейській Святій Літургії, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк). Він також здійснив урочисту посвяту нових членів спільнот. Згодом діти разом із аніматорами та студентами Тернопільської вищої духовної семінарії ім. патріарха Й. Сліпого танцювали банси та співали пісні, у такий спосіб прославляючи Матір Божу.

Окрім цього, на подіумі відбулася духовно-мистецька програма. У ній взяли участь малі прочани, координатор Марійських спільнот архиєпархії о. Василь Брона, семінаристи, дует “Глорія”. Завершилося паломництво Молебнем до Пресвятої Богородиці та уже згаданим захоплюючим флешмобом.

Фото з сайту Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: