На Тернопільщині вбивця 19-річної студентки отримала 8 років тюрми

Опубліковано:
30 Травня, 2019

Кременецький райсуд поставив крапку у справі про жорстоке вбивство 19-річної студентки Олени Камінської.

Обвинуваченій у вбивстві жительці Кременця суд присудив вісім років тюрми. Обвинувачена Діана С. свою вину у суді визнала повністю, щиро розкаялась.

Як пояснила вона у суді, конфлікт із потерпілою виник через ревнощі. Мовляв, з хлопцем, до якого приревнувала, перебувала у фактичних шлюбних відносинах та була вагітна. Про це йдеться у вироку Кременецького районного суду від 21 травня.

Ним суд визнав дівчину винуватою у вбивстві (ч.1 ст. 115 КК) та призначив покарання на термін, наближений до мінімального за цією статтею – на вісім років. Поки що вирок не набрав законної сили.

Читайте також

“Я твого сина закопав. Його немає серед живих”, – батько убитого водія BlaBlaCar Познякова про розмову з підозрюваним Голубом

Вбивство, нагадаємо, трапилось ввечері 5 травня 2018 у будинку на околиці міста. Кременчанка, повернувшись додому, застала в будинку свого знайомого з невідомою дівчиною.

Вона почала з’ясовувати стосунки, але хлопець розмовляти відмовився та залишив дівчат на одинці. Це розізлило жительку райцентру і вона почала бити непрохану гостю спочатку металевою трубою, потім совковою лопатою та вилами. Усі удари наносила в область голови та тулуба.

Після скоєного викликала поліцію. Саме вбивство трапилось на околиці міста у будинку, який має лиху славу у місцевих. Друзі вбитої, як писали ЗМІ, не вірили, що Оленка добровільно туди пішла. Мовляв, дівчина мала хлопця, а з проблемними людьми не мала нічого спільного.

Ольга КРАВЕЦЬ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: