Майже 25 млн гривень допомоги отримають селяни Тернопільщини

Опубліковано:
29 Травня, 2019

Майже 25 млн гривень отримають державної підтримки  селяни області від вирощування молодняка великої рогатої худоби.

– З них , понад 11 тисяч особистих селянських господарств, – каже заступник директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Василь Кічак, отримають фінансову та реальну допомогу на суму понад 24 млн грн.

Найбільше таких утримувачів вирощування молодняка ВРХ у Теребовлянському районі – їм передбачено уже 3 млн 143 тис 200 грн. Слідом Кременецький район – 2 млн 353 тис 100 грн, Гусятинський- 2 млн 037 тисяч 200 гривень.

Зазначимо, що станом на 1 квітня  цього року в сільгосппідприємствах Теребовлянщини утримували 3339 голів ВРХ з них 1131 корів, то в Кременецькому  відповідно 175, а корів 77 голів, в Гусятинському – 0. Отже, увесь молодняк ВРХ якраз і вирощують особисті селянські господарства на них випадає і левова частка виробництва м’яса та молока, яке реалізують не лише на молокопереробні заводи Тернопільщини, але сусідніх областей України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #корова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село, #тернопіль, #тернопільські новини, #ферма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: