У бібліотеці читали вірші грузинською та українською мовами, співали пісню про "Суліко"

25.05.2019 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра
Відомий поет, композитор, автор текстів популярних пісень Сергій Лазо чудово перекладає вірші.
 
У бібліотеці "Літературне Тернопілля" презентували збірки віршів грузинських поетів у перекладі Сергія Лазо - "Колискова для чоловіків" Като Джавахішвілі та "Просто небо" антологія сучасної грузинської поезії. У збірках вірші надруковані на двох мовах - українською і грузинською. Цікаво, що і звучали вірші на двох мовах. Українською читав Сергій Лазо, а грузинською гості Тернополя, учасники економічного форуму Сулхан Девадзе та Іосеб Болквадзе.
 
Фото Олена Мудра
 
Сулхан Девадзе - спеціаліст по протоколу і міжнародним відношенням, Надим Васадзе - мер міста Хуго (Аджарія) та Іосеб Болквадзе - муніципалітет Хегвачаурі, глава комісії просторово-територіального планування, інфраструктури і захисту природи були приємно здивовані, що з творчісттю молодих грузинських поетів познайомились в Україні у Тернополі. 
 
Фото Олена Мудра

 
Грузинська делегація відзначила заступника голови Тернополя Леоніда Бицюру грамотою, присвяченою співпраці грузинських міст з Тернополем. Леонід Бицюра зазначив, що і грузинський народ, і український ніколи не нападали на чужі землі, а впродовж віків захищали свої території. Наприкінці презентації прозвучала пісня "Суліко" грузинською і українською мовами. 
 
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра






Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі