На Тернопільщині у лікарні створено спеціальну палату для лікування ув’язнених

Опубліковано:
10 Травня, 2019

Завдяки вжитим органами прокуратури заходам, у травні цього року у Тернопільській комунальній міській лікарні №2 створену спеціальну палату, яка облаштована відповідно до вимог, передбачених для тримання та лікування ув’язнених.

Відсутність таких палат у  медичних закладах міста Тернополя порушувало не тільки вимоги законодавства, але й конституційні права осіб даної категорії. Саме на цьому наголошувалось на спільній нараді керівників правоохоронних органів та органів виконавчої влади Тернопільської області, що відбулась у прокуратурі області 14 лютого 2019 року під головуванням заступника прокурора області Ігоря Топилка.

Спеціальна палата, що  функціонуватиме незабаром, призначена для лікування ув’язнених осіб в умовах, що виключають небезпечну поведінку та можливість їх втечі з медзакладу.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #палата, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: