Як Міс Тернопіль 2019 готується Міс Україною стати

Опубліковано:
5 Травня, 2019

Наприкінці березня відбувся конкурс «Міс Тернопіль 2019», де серед 16 конкурсанток головний титул виборола 17-річна студентка ТНЕУ Яна Козіцка, – пише gazeta.te.ua.

Дівчина зізнається, що і досі не може повірити у те, що сталося. «Я зовсім не очікувала, що зможу перемогти, але я дуже наполегливо і впевнено йшла до цього. Вимучувала себе у спортзалі, сиділа на різних дієтах, працювала над собою до останнього. І таки, недарма! Я дуже щаслива»,- ділиться з нами Яна.

За умовами конкурсу тернополянка, що отримала титул на місцевому рівні може брати участь у конкурсі «Міс Україна», де підготовка потребує ще більшої наполегливості. Цьогорічна Міс Тернопіль розповіла, що попередньо із кожною учасницею конкурсу працювало багато спеціалістів різних сфер: психологи, майстри з ораторського мистецтва, фейсбілдингу, хореографи, гімнасти та навіть медики.

«Безумовно, що все те, що ми вчили і над чим працювали пригодиться в житті, і навіть, дуже допомогло на самому конкурсі. Я впевнена, що з цими навиками на «Міс Україна» буде не страшно»,- доповнює Яна.

Також Міс Тернопіль 2019 розповіла, що зі сторони організаторів відчувається колосальна підтримка.

«У будь який момент я можу написати чи подзвонити та попросити про допомогу чи просто поради. І це круто, бо ці люди більш компетентніші в цій сфері і їхні поради дуже важливі, тому вони завжди допомагають мені, а я прислуховуюся до них».

Матеріал підготувала Анна Валова

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козіцка, #конкуррс, #міс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: