Винуватець ДТП, в результаті якого загинули 2 людей та 2 дітей отримали тілесні ушкодження, постане перед судом

Опубліковано:
4 Травня, 2019

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо львів’янина, який, керуючи технічно справним вантажним автомобілем, 4 січня 2019 року,  виїхав на зустрічну смугу дороги поблизу с. Доброполе Бучацького району Тернопільської області та вчинив ДТП зі смертельними наслідками.  

Читайте також

У Тернопільській області в маршрутці раптово померла пасажирка

Розслідуванням встановлено, що водій підприємства, керуючи технічно справним автопоїздом у складі сідлового тягача RENAULT Magnum, з напівпричепом KRONE не був достатньо уважним, не стежив належно за дорожньою обстановкою, відволікся від керування автомобілем, виїхавши на зустрічну смугу руху, де у цей час рухався технічно справний автомобіль KIA Sportage, з трьома неповнолітніми пасажирами в салоні. Унаслідок зіткнення транспортних засобів, яке відбулось на зустрічній смузі відносно руху автопоїзда,  на місці пригоди  загинули водій легківки та неповнолітній 12-річний пасажир вказаного автомобіля, ще 2 дітей отримали тяжкі тілесні та ушкодження середньої тяжкості.

Завершено слідство  за ч.3 ст. 286 КК України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: