Тернополян запрошують на презентацію програми 7-го «Мистецького фестивалю «Ї»

Опубліковано:
25 Квітня, 2019

Запрошуємо Вас на презентацію програми 7-го «Мистецького фестивалю «Ї», яка відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Книгарні «Є» (вул. Валова 7-9).

На заході Ви дізнаєтеся детально про програмне наповнення «Мистецького фестивалю «Ї» та його особливості. Головна мистецька подія весни наближається і відбудеться 3-5 травня 2019 року у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі ім.Т.Г. Шевченка.

Учасники: Василь Томчишин, Олександр Смик, Юрій Матевощук (модератор)

null

До слова, «Мистецький фестиваль «Ї» – це трьохденний фестиваль, який є симбіозом літератури, музики, живопису, фотографії та кіномистецтва. Ось уже понад 6 років мистецька подія об’єднує відомих письменників, музикантів, художників, кінорежисерів не лише з усієї України, але й з далекого зарубіжжя. Відтак, протягом 3 днів ти поринеш у багатогранність сучасного українського мистецтва, а також ознайомишся з культурами інших країн. На тебе чекають драйвові музичні перформанси, незвичні літературні тандеми, цікаві поетичні читання, захоплюючі презентації книг, лекторії, оригінальні виставки, мистецькі дискусії, книжкові ярмарки та безліч незабутніх емоцій у спільноті поціновувачів мистецтва. Свій внесок в розвиток фестивалю уже зробили безліч українських письменників та музикантів, митці з понад 10 країн світу та відвідувачі з різних українських міст. Саме тому «Мистецький фестиваль «Ї» зайняв чільне місце серед культурних подій національного масштабу та продовжує вдосконалюватися. Тепер час приєднатися й тобі, бо на фестивалі «Ї» завжди всі свої!

Адреса Книгарні «Є»: м. Тернопіль вул. Валова, 7-9.

Тел.: (0352) 254-4-59

З повагою, команда організаторів «Мистецького фестивалю «Ї»

Будемо раді бачити Вас!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книгарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: