Театралізовану Хресну дорогу в Зарваниці телеканал «Тернопіль1» транслюватиме в прямому ефірі

Опубліковано:
24 Квітня, 2019

26 квітня, у Страсну П’ятницю, в Марійському духовному центрі Зарваниця відбудеться театралізована Хресна дорога. Телеканал «Тернопіль1» транслюватиме цю подію в прямому ефірі.

Великий Піст – чудова нагода для того, аби поглиблено взяти участь в різних духовних практиках і набоженствах, зокрема, в Хресній Дорозі. Співпережити муки та терпіння Ісуса Христа під час Його Хресної дороги християни можуть в Марійському духовному центрі Зарваниця, що в Теребовлянському районі.

«Всі охочі, можуть піднятися символічною хресною дорогою, роблячи через кілька метрів невеликі зупинки. Таких зупинок – чотирнадцять. І кожна символізує епізод біблійної хресної дороги Ісуса», – каже Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк.

Під час театралізованої Хресної дороги в Зарваниці, усі вірні зможуть в тиші та молитві розважати над страстями Господа Ісуса Христа. Побачити пряму трансляцію цієї події можна буде на телеканалі «Тернопіль1».

«Впродовж трьох годин тернополяни які не зможуть взяти участі в театралізованій Хресній дорозі в Зарваниці, матимуть можливість долучитися до спільної молитви, переглянувши пряму трансляцію на телеканалі «Тернопіль1» та в соцмережаж», – каже шеф-редактор телеканалу Леся Маньковська.

Початок трансляції театралізованої Хресної дороги в Зарваниці об 11.30, 26 квітня, у Страсну п’ятницю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини, #хресна дорога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: