Водія з Козівського району судитимуть за хабар поліцейському

Опубліковано:
24 Квітня, 2019

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця одного із сіл  Козівського району, який пропонував неправомірну вигоду працівникам патрульної поліції.

Встановлено, що 27 лютого 2019 року житель Козівщини, перебуваючи у Тернополі, потрапив у ДТП на власному авто на вулиці Тарнавського. Під час оформлення ДТП працівники поліції помітили у водія «Ланоса» явні ознаки алкогольного сп’яніння. За наслідками проведеного обстеження у медичному закладі у крові порушника виявлено 1,61% (проміле) алкоголю.

З метою уникнення адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані, правопорушник надав працівникам патрульної поліції 2000 гривень неправомірної вигоди, підкинувши гроші до службового авто правоохоронців. Поліцейські відмовились від отримання неправомірної вигоди та зафіксували незаконні дії водія.

Завершено розслідування за ч. 1 ст. 369 КК України (надання службовій особі неправомірної вигоди, за невчинення службовою особою в інтересах того хто пропонує та надає таку вигоду, дій з використанням наданого їй службового становища)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: