Тернополяни отримують візові послуги з 20% знижкою

Опубліковано:
23 Квітня, 2019

У березні цього року ПриватБанк та міжнародна платіжна система Visa запустили спільний проект з більшістю візових центрів VFS Global України. У Тернополі такий центр працює за адресою вул. Танцорова, 14, і  відтепер жителі Тернополя та області можуть з легкістю отримати 20% знижку на оплату послуг даного центру, здійснюючи розрахунок картками міжнародної платіжної системи Visa.

“У візовому центрі ми створили окреме робоче місце для співробітника нашого банку, – розповідає керівник відділення “Гранд” ПриватБанку Василь Кобель. –  Це дозволяє клієнтам оплатити послуги та отримати якісну та оперативну консультацію відразу на місці у нашого спеціаліста, не витрачаючи часу на відвідування найближчого відділення банку. Співробітник не лише видасть банківську картку, а й проконсультує як отримати знижки за акцією та надасть вичерпні відповіді на усі фінансові питання клієнтів”. 

null

Картки ПриватБанку надають можливість зручно, швидко, безпечно та без комісії оплачувати покупки, розрахуватися за послуги у будь-якій країні світу. Картка “Універсальна  Gold” допоможе отримувати кешбек 5% за кожну покупку, користуватися послугами особистого банкіра, який вирішить будь-які проблеми клієнта, навіть якщо він перебуває за кордоном.

Акція ПриватБанку і Visa з кешбеком 20% на додаткові послуги візового центру VFS Global з 11 березня по 11 червня 2019 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віза, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватбанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: