Масштабні ремонтні роботи цьогоріч проведуть у Тернопільській міській територіальній громаді

Опубліковано:
23 Квітня, 2019

Понад 60 дворів та міжквартальних проїздів, близько 13 тротуарів та 8 спортивних майданчиків, – такі плани ремонтів цього року у Тернопільській міській територіальній громаді. Крім того, облаштують шість зупинок громадського транспорту, сім об’єктів благоустрою. Деякі прибудинкові території, ремонт яких почали минулого року, цього місяця вдалось завершити, до таких належить і вулиця Нечая, 29. Повідомляє Т1 Новини:

Мешканці 29 будинку вулиці Нечая розповідають: на ремонт прибудинкової території чекали багато років. Сьогодні подвір’я цього будинку виглядає зовсім по-іншому. Пішохідну доріжку та дорогу почали ремонтувати ще минулого року. Цьогоріч облаштували й дитячий майданчик.

Крім доріг та прибудинкових територій у місті ремонтують тротуари. Зокрема роботи тривають на вулицях Соломії Крушельницької – від двоаркового мосту до вулиці Чехова, також на вулиці Спортивній від 29 будинку проспекту Злуки до заїзду на територію дитсадку № 31.

Не лише у Тернополі, а у восьми селах Тернопільської міської територіальної громади тривають ремонти. Зокрема, облаштовують зупинки громадського транспорту, вуличне освітлення, встановлюють контейнерні майданчики.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: