Обурені водії та комунальники: ремонт «горбатого» моста у Тернополі спровокував чимало негативу

Опубліковано:
23 Квітня, 2019

2,5 години витратили на те, щоб завершити ремонт “горбатого” моста. Про заплановані ремонтні роботи водіїв міська влада повідомляла вже давно. Щоправда багато власників авто сьогодні обурювались через спричинені незручності. Повідомляє Т1 Новини.

Лайка, незадоволені водії та обурені комунальники. Такими емоціями супроводжується ремонт на горбатому мості у Тернополі. Водії нарікають, через перекриття даної ділянки утворилися довжелезні пробки.

Деякі водії пропонують ремонтувати дорогу у вечірній час або ж у вихідний день. Натомість, Олег Вітик розповідає, такої можливості у наших комунальників немає.

“Трішки треба з розумінням ставитися до робітників. В першу чергу, виконати вночі тут не було можливості тому, що немає такого освітлення, яким би воно мало бути. По-друге, вночі падав дощ”, пояснює начальник відділу технічного нагляду ТМР Олег Вітик.

Олег Вітик наголошує, ремонт горбатого мосту необхідний, бо з 1 травня на ремонт перекриють Гаївський міст.

Ремонт тривав близько трьох годин. За цей час працівники підрядної фірми застелили верхній шар асфальту. Також влітку планують реставрувати несучі колони. Щоправда ці ремонтні роботи дискомфорту створювати не будуть. Вже о 16.30 обидві смуги для руху транспорту відкрили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: