«МРІЯ Агрохолдинг» оприлюднив повний звіт про виконання податкових і соціальних зобов’язань за 2018 рік

Опубліковано:
22 Квітня, 2019

Агрохолдинг «МРІЯ» виклав у загальний доступ свій повний звіт про обсяг сплачених податків та інвестицій, спрямованих Компанією на соціальні проекти в 2018 році. Інформація містить детальні дані в розрізі областей і районів, де працює «МРІЯ».

Ознайомитись зі звітом можна за посиланням.

Як повідомлялось раніше, за попередній рік Компанія сплатила до бюджетів усіх рівнів 465 млн грн. податків. Порівнюючи із 2017-им, цей показник зріс на 21,2 млн грн. А на реалізацію соціальних проектів у 2018-му Агрохолдинг спрямував 27,4 млн грн., що на 6 млн грн. більше, ніж позаторік.

Нагадаємо, починаючи із 2019 року, «МРІЯ Агрохолдинг» веде операційну діяльність в Україні спільно із дочірньою компанією свого нового інвестора (SALIC UK Ltd) – Continental Farmers Group (CFG). Земельний банк в обробітку об’єднаної компанії  CFG/«МРІЯ» становить 195 тис. га в Західній Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Mriya Agro Holding, #Мрія Агрохолдинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: