У Зеленського визнали, що президент не впливає на зниження тарифів на комуналку

Опубліковано:
22 Квітня, 2019

“Обіцяти, що зниження відбудеться через день, два чи три після інавгурації, було б неправдою. Це непростий, важкий процес”, – заявив Дмитро Разумков.

У де-факто наступного президента Володимира Зеленського не обіцяють знизити тарифи на комунальні послугу, але сподіваються, що після “зниження рівня корупції” це стане можливо.

Про це у вчорашньому ефірі каналу ICTV сказав політконсультант кандидата Дмитро Разумков, пише Перший Політичний з посиланням на Лігу.нет.

За даними соцопитування КМІС за середину квітня, в перші 100 днів президентства Зеленського 40% українців очікують зниження тарифів.

“Насправді, це не зовсім прерогатива президента”, – відповів Разумков, нагадавши про Роттердамі + і заявивши, що “зниження корупційної складової, думаю, дасть можливість знизити тарифи”.

Ведуча перепитала – чи буде конкретний перегляд діючих тарифів (в сторону зменшення), на що Разумков сказав:

“У рамках чинного законодавства, на що зможе президент вплинути, він буде впливати”.

У ході передвиборчої кампанії Зеленський говорив про “проблему, яка дуже сильно хвилює народ України”: “Дам підказку: на” т “починається, на повний капець закінчується – тарифи на комуналку”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зеленський, #комуналка, #тариф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: