«Це була панічна атака…” – підозрюваний у вбивстві Андрій Горбатюк

Опубліковано:
22 Квітня, 2019

«Це була панічна атака… Ми з нею говорили, вона різко підійшла до мене, і я нічого не пам’ятаю, я вже був над її тілом… Мені здалося, що за мною приїхали і мене забирають… Мене часто забирали люди з реабілітаційних центрів. Через це у мене починаються психічні атаки, “їде дах”,  і я не усвідомлюю, що чиню…» — так пояснив свої дії підозрюваний у вбивстві тернопільської тату-майстрині Тетяни Подвашецької Андрій Горбатюк, – пише НОВА…

18 квітня, у Тернопільському міськрайонному суді відбулося засідання щодо обрання міри запобіжного заходу Андрію Горбатюку. Резонансне вбивство сталося у ніч на 16 квітня. Підозрюваного розшукувала поліція, вчора його затримали і оголосили підозру. Заслухавши прокурора та захисника підозрюваного, суд вирішив залишити останнього за ґратами на 60 діб без права внесення грошової застави. Рідні Андрія не були присутні на засіданні. Побачити підозрюваного прийшов колишній чоловік вбитої Руслан Подвашецький. Коли до зали суду завели Андрія, Руслан не зміг стримати емоцій – почав кричати, кинувся до “клітки”, вдарив кулаком об скло… Його перехопили конвоїри та вивели в наручниках із суду. Були в залі також дідусь Тетяни, її подруга, і приятелька потерпілої родини. Матір вбитої після страшної звістки нині поспішає із Нової Зеландії, а бабуся — з Італії.

До цієї справи прикута увага журналістів. Андрій Горбатюк через свою неординарність був учасником телевізійних проектів, публікацій. Після нинішнього засідання представники ЗМІ змогли поспілкуватися з ним. Рідко коли підозрювані погоджуються щось говорити. «Шкодую — це не те слово…» — сказав він на запитання, чи шкодує за вчиненим. Розповів, що прийшов до Тетяни, бо хотів зустрітися з її колишнім чоловіком Русланом, щоб домовитися про поновлення тату. «Між нами не було конфлікту…» — уточнив про обставини вбивства. Андрій чітко не підтвердив, чи вживає наркотичні препарати. На запитання, чи вони зустрічалися з Тетяною чи просто дружили, відповів: «Між нами було нормальне спілкування».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #Горбатюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: